FilmiFen » Комедия » Admission / Приемане в Принстън (2013) BG AUDIO

Admission / Приемане в Принстън (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - Admission / Приемане в Принстън (2013) BG AUDIO

Admission / Приемане в Принстън (2013) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Пол Уейтс
В ролите: Майкъл Шийн, Тина Фей, Пол Ръд, Глория Рубен, Уолъс Шоун, Майкъл Генадри, Нат Уолф, Лили Томлин, Роб Кембъл, Соня Уолгър
Времетраене: 107 минути
Български дублаж: Да
Базиран на едноименния роман на писателката Джийн Корелиц филма с Тина Фей и Пол Ръд разказва историята на инспекторката по приемане на студенти в “Принстън” Порша Нейтън. По време на поредната си обиколка в търсене и вербуване на бъдещи кандидати за престижния университет Порша попада на алтернативна гимназия в която работи нейния бивш състудент Джон Пресмън.

Пресмън е убеден, че един от гимназистите му – интелигентния, но странен Джеремая – е всъщност детето на Порша, което тя е изоставила преди години.

Скоро стриктната Порша се оказва в центъра на странна ситуация която я принуждава да променя правилата за приемане на студенти и да рискува всичко за което е работила до момента. Докато се опитва да се справи със задълженията си и да свикне с мисълта, че Джеремая наистина може да е неин син тя започва постепенно да се влюбва в свободолюбивия Пресмън и да се грижи за неговия син от друга връзка.

“Приемане в Принстън“ в забавна и увлекателна комедия за решенията, които вземаме и неизбежните последици от всяко едно действие.

Онлайн филми Комедия. Admission / Приемане в Принстън (2013) BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
6
3
-3
1 684Напиши коментар
0 коментарa за Admission / Приемане в Принстън (2013) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.