FilmiFen » Индийски » Raja Babu / Господарят Раджа (1994)

Raja Babu / Господарят Раджа (1994)

Гледай онлайн - Raja Babu / Господарят Раджа (1994)

Raja Babu / Господарят Раджа (1994)
Български дублаж: Не
Господарят Раджа е единствено дете на богато семейство. Поради факта, че родителите му са го осиновили, неспособни да имат собствено дете, Раджа е отгледан с много любов и без всякакви ограничения. Дните му минават в пилеене на бащиното богатство и гледане на филмите на любимия му Амитаб Баччан.
Другото хоби на Раджа са снимките - всяка една в костюм от последния филм на Баччан.
По време на една фотосесия, Раджа вижда снимка на красивата Маду и се влюбва в нея от пръв поглед. Родителите му са запленени от момичето и предлагат брак от името на сина си.

Единственият проблем пред сватбата е обаче, че Маду иска да се омъжи за образовано момче, а Раджа 5 пъти повтаря пети клас и така и не успява да го завърши. Разбирайки това, Маду къса поканите за сватбата в лицето на баща му. Малко след това обаче Раджа успява да спечели любовта й, доказвайки, че е способен на всичко за нея.

Проблемите обаче не свършват, защото бащата на Раджа е непреклонен и решава да ожени сина си за момиче със забавено развитие, само за да накаже любимата Маду.
Не им стига това, а и лошия чичо всячески се опитва да измести Раджа от завещанието на брат си и да вмъкне там своя любим син.
В непрестанните си опити допълнително усложнява живота на Раджа, но дали ще успее да му отмъкне богатството и на колко точно изпитания е способен да се подложи господарският син...Режисьор : David Dhawan
В ролите : Karisma Kapoor, Kader Khan, Aroona Irani, Prem Chopra, Gulshan Grover, Yunus Perwaiz, Sameer Kakkar, Beena, Govinda
Държава : Индия
Година : 1994
Времетраене : 02:33:24

Онлайн Raja Babu / Господарят Раджа (1994)

+4123