FilmiFen » Романтични » How to Deal / Уроци по любов (2003)

How to Deal / Уроци по любов (2003)

Гледай онлайн - How to Deal / Уроци по любов (2003)

How to Deal / Уроци по любов (2003)
SD 360
Година: 2003
Държава: САЩ
Режисьор: Клеър Килнър
В ролите: Патрик Гудман, Манди Мур, Алисън Джени, Александра Холдън, Скот Крупф, Дилън Бейкър, Трент Форд
Времетраене: 99 мин.
Български дублаж: Не
Етикети: How, Deal, Уроци, любов, 2003
"How to Deal" е рядкост - филм, насочен към тийнейджърите, който обаче не подценявя интелигентността им. Наистина, той засяга познатите теми и конфликти, но главната 17-годишна героиня Хали Мартин наистина се старае да разреши проблемите около себе си, вместо да изпада в изцъклено отчаяние.

Певицата и актриса Мур е не само привлекателна, но и притежава излъчване, което вдъхва доверие.
Понякога животът се обръща с главата на долу. И може би затова на някои хора им е трудно да повярват, че могат да намерят голямата любов, особено когато са на 17 години. Хейли Мартин (Манди Мур) е една от тях.

Най-близките и хора допълнително усложняват ситуацията със собствените си любовни проблеми, които не могат да послужат като особено стимулиращ пример. Майка й Лидия (Алисън Джени) все още се съвзема от скорошния развод. Сестра й Ашли (Мери Катрин Гарисън) е на път да се омъжи за някой, с който се кара постоянно.

Но най-отчайващ е баща й Лен (Питър Галахар), типичен радио водещ от малко градче, който още по-типично се справя с кризата на средната възраст, женейки се повторно за възможно най-младата си и руса колежка. Единствено баба й няма подобни романтични проблеми, но за сметка на това създава достатъчно главоболия с непрекъснатото пушене на марихуана...

Онлайн филми Романтични. How to Deal / Уроци по любов (2003)

Плейъри Помощ
default
4,5
4
-0,5