FilmiFen » Криминални » San Antonio / Сан Антонио (2004)

San Antonio / Сан Антонио (2004)

Гледай онлайн - San Antonio / Сан Антонио (2004)

San Antonio / Сан Антонио (2004)
SD 360
Година: 2004
Държава: Франция, Италия, Великобритания
Режисьор: Фредерик Обюртен
В ролите: Жерар Депардийо, Жерар Ланвен, Валериа Голино
Времетраене: 95 минути
Български дублаж: Не
В момент когато над Великите сили на света тегне терористична заплаха, комисарят Сан-Антонио (Жерар Ланвен) и неговият партньор лейтенант Берюрие (Жерар Депардийо) са натоварени със задачата да охраняват посланика на Франция настанен в луксозен английски хотел.
След небрежност от страна на Берюрие ( който предпочита да си прекарва добре...), комисарят е мълниеносно оплетен в мрежите на съблазнителната италианка (Валерия Голино) организирала отвличането на дипломата.

Завърнал се в Париж, Сан-Антонио е освободен от своите функции от шефа на полицията Ахил. Това се превръща в шестица от тотото за Берюрие, който получава повишение...

Ситуацията се променя: Президентът на Републиката изчезва загадъчно.
Реакцията на министъра на Вътрешните работи е незабавна. Единствено Сан-Антонио може да спаси Франция: той разполага с 48 часа и секретна бригада за да открие държавния глава.

В Елисейския дворец, Сан-Антонио се сблъсква с Берюрие, който вече е натоварен с официалното разследване...От този момент, всеки ще действа сам за себе си: кой от двамата ще открие пръв Президента?

Посоките на разследването се раздвояват: терористични организации, некоректни банки, международни трафиканти, политически персонажи със съмнително минало и фатални жени с прекалено убедителни аргументи...

Онлайн филми Криминални. San Antonio / Сан Антонио (2004)

STZ VOE Трейлър
2,5
2
-0,5
1 353