FilmiFen » Фантастика » Starship troopers 2 / Звездни Рейнджъри 2 (2004)

Starship troopers 2 / Звездни Рейнджъри 2 (2004)

Гледай онлайн - Starship troopers 2 / Звездни Рейнджъри 2 (2004)

Starship troopers 2 / Звездни Рейнджъри 2 (2004)
SD 360
Година: 2004
Държава: САЩ
Режисьор: Phil Tippett
В ролите: Bill Brown,Richard Burgi,Kelly Carlson,Cy Carter,Tim Conlon,Sandrine Holt,Bobby C. King,Ed Lauter,J.P. Manoux,Lawrence Monoson.
Времетраене: 88 минути
Български дублаж: Не
През 1997 Фил Типет работи в екипа за визуални ефекти на култовия “Звездни рейнджъри” под режисурата на Пол Верховен. Седем години по-късно, Типет вече е направил кариера във филми като “Завръщането на джедаите” и “Джурасик парк”, който му донася Оскар® за специални ефекти. Основал е собствено студио за компютърно генерирани изображения (CGI) и няма пречки да дебютира като режисьор в игралното кино.

Не с какво да е, а продължавайки сагата на звездните рейнджъри оттам, където тя навремето свърши. Със сценария на “Звездни рейнджъри 2” се заема авторът на филмовия оригинал, Едуард Нюмайер. Кланси Браун не е свободен за ролята на сержант Зим и на негово място е създаден нов герой – капитан Дакс, в изпълнението на Ричард Бърджи (“24”).

Партнират му Ед Лотър (“Да напуснеш Лас Вегас”, “Воля за победа”) и Сандрин Холт (“Балистик”).Извънземните буболечки-човекоядци са неизтребими и властват напълно на изоставената станция Зулу Ейнджъл. Малка група рейнджъри, командвана от ген. Шефърд (Ед Лотър) се озовава на изоставеното от Федерацията място, където открива единствения оцелял войник, кап. Дакс.

Той ще им помогне да се справят с кръвожадните паяци, но нова, още по-страшна опасност ще се появи там, където никой не я очаква.

Онлайн филми Фантастика. Starship troopers 2 / Звездни Рейнджъри 2 (2004)

Плейъри Помощ
default
9.5
9
-0.5
Филми от други категории
Рейтинг 2
SD 480
Рейтинг 2.7
SD 360
Рейтинг 0.4
Full HD 1080