FilmiFen » Екшън » Mutant Chronicles / Хрониките на мутантa (2008)

Mutant Chronicles / Хрониките на мутантa (2008)

Гледай онлайн - Mutant Chronicles / Хрониките на мутантa (2008)

Mutant Chronicles / Хрониките на мутантa (2008)
SD 360
Жанр: Екшън
Година: 2008
Държава: САЩ
Режисьор: Саймън Хънтър
В ролите: Томас Джейн, Рон Пърлман, Девон Аоки, Шон Пертуи, Бено Фюрман, Джон Малкович, Ана Уолтън
Времетраене: 111 минути
Български дублаж: Не
Природните ресурси на Земята са изтощени от човечеството, а между войниците на четирите водещи Корпорации: Капитол, Баухаус, Мишима и Империал, кипят яростни битки. Мич Хънтър (Томас Джейн) и Нейтън Рукър, закалени в битки войници на Капитол, водят отчаяна битка срещу настъплението на Баухаус.

Проблемите им обаче се увеличават неколкократно, когато блуждаещ снаряд поразява древен каменен печат, в резултат на което се появява нов враг - страховити Некромутанти въоръжени с изградени от кост остриета, явяващи се продължение на ръцете им. Мич успява да се измъкне на косъм, но Нейтън няма такъв късмет.Мутантите се множат светкавично.

Наброяват няколко милиона и буквално прегазват всичко изпречило се на пътя им. Водачът на Корпорацията (Джон Малкович) се кани да напусне планетата и да остави безброй невинни да посрещнат далеч неприятна съдба, когато се среща с Брат Самюъл (Рон Пърлман) - водач на Братството и на древен монашески орден.

Самюъл е пазител на Хрониките - книга, която предсказва възхода на Мутантие, както и появата на "Освободителя", който ще ги унищожи. Самюъл вярва, че самия той е Освободителят - човекът предопределен да предприеме пътешествие до земните дълбини и да разруши източника на мутантската напаст.

Онлайн филми Екшън. Mutant Chronicles / Хрониките на мутантa (2008)

Плейъри Помощ
default
8
9
1
Филми от други категории
Рейтинг 0.7
HD 720
Рейтинг 0.7
SD 480
Рейтинг 1
SD 480