FilmiFen » Приключенски » The Clan of the Cave Bear / Кланът на пещерната мечка (1986) BG AUDIO

The Clan of the Cave Bear / Кланът на пещерната мечка (1986) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Clan of the Cave Bear / Кланът на пещерната мечка (1986) BG AUDIO

The Clan of the Cave Bear / Кланът на пещерната мечка (1986) BG AUDIO
SD 360
Година: 1986
Държава: САЩ
Режисьор: Майкъл Чапман
В ролите: Дерил Хана, Памела Рийд, Джеймс Ремар, Томас Уеитс и др.
Времетраене: 01:34:13
Български дублаж: Да
Главната героиня на тази история е...кроманьонка с атлетичния чар на Дарил Хана. Неандерталците са на изчезване, кроманьонците са новото, по-цивилизовано човешко племе. Едно кроманьонско момиченце е осиновено от неандерталци и още в зората на човешкия род се сблъсква с предизвикателството да си различен от останалите. И да си жена.

Чапман разказва за онези обвити в догадки времена с модерна чувствителност, воден от убеждението, че страданията, мечтите и волята на човека за щастие открай време са едни и същи. В зората на човечеството една жена поведе борбата.
В праисторически времена, когато неандерталците делят Земята с първите представители на „хомо сапиенс”, племе пещерни обитатели осиновява русата и синеока Айла, дете на „Другите”.

Със съзряването на Айла и превръщането й в млада жена с висок дух и много кураж (за разлика от другите жени в клана), тя трябва да се бори за оцеляването си срещу ревността и сляпата привързаност на Броуд, който един ден ще стане водач на клана. Филмът е базиран на първата книга от популярната поредица „Децата на Земята” от Джийн М. Оел.

Едногласов дублаж

Онлайн филми Приключенски. The Clan of the Cave Bear / Кланът на пещерната мечка (1986) BG AUDIO

STZ VOE Трейлър
4
3
-1
1 916