FilmiFen » Трилъри » The Purge / Чистката (2013) BG AUDIO

The Purge / Чистката (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Purge / Чистката (2013) BG AUDIO

The Purge / Чистката (2013) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Трилъри
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Джеймс Демонако
В ролите: Итън Хоук, Лина Хийди, Едуин Ходж, Тони Олър, Рийс Уейкфилд, Аделаида Кейн, Том Йи, Алисия Вела-Бейли и други
Времетраене: 85 минути
Български дублаж: Да
Етикети: Purge, Чистката, 2013, BG AUDIO
Майкъл Бей продуцира оригиналния и провокативен психо-трилър ”Чистката”, в който главните роли са поверени на номинирания за ”Оскар” Итън Хоук и актрисата от ”300” Лина Хийди.

Сюжетът на филма се фокусира върху семейството на обикновения Джеймс Сандин, което след една необмислена стъпка попада в центъра на опасна и непредсказуема ситуация.

В недалечното бъдеще Америка е раздирана от престъпления, а затворите са препълнени. Веднъж на всяка година, в рамките на 12 часа, правителството на практика спира да действа и всички видове криминални дейности, включително и убийствата, биват легализирани. Никой не може да се обади на полицията, а болниците спират да работят. В рамките на една вечер обществото се самоуправлява и прочиства без мисълта за наказание и без никакви последици.

Именно през тази вечер семейството на Джеймс Сандин се превръща в мишена на мистериозни престъпници, които успяват да влязат в оградения квартал в който живеят мирните граждани. Без да може да разчита на чужда помощ Джеймс отчаяно се опитва да попречи на престъпниците да влязат в къщата му и прави всичко възможно за да опази семейството си.

Онлайн филми Трилъри. The Purge / Чистката (2013) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
12
12
0
Филми от други категории
Рейтинг 1
SD 480
Рейтинг 1
SD 480