FilmiFen » Трилъри » L.A. Confidential / Поверително от Ел Ей (1997) BG AUDIO

L.A. Confidential / Поверително от Ел Ей (1997) BG AUDIO

Гледай онлайн - L.A. Confidential / Поверително от Ел Ей (1997) BG AUDIO

L.A. Confidential / Поверително от Ел Ей (1997) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Трилъри
Година: 1997
Държава: САЩ
Режисьор: Къртис Хансън
В ролите: Ръсел Кроу, Дани Де Вито, Кевин Спейси, Гай Пиърс, Джеймд Кромуел, Ким Бейсинджър, Дейвид Стратърн, Рон Рофкин, Мат Маккой, Паоло Сеганти и други
Времетраене: 138 минути
Български дублаж: Да
Лос Анжелис в началото на 50-те години. Градът процъфтява. Чрез всепроникващото влияние на новата медия - телевизията, Лос Анжелис (Ел Ей) е представян като потенциална утопия и като метрополис на бъдещето. Всъщност - Рай на Земята. Това е имиджът.Но реалността е съвсем различна.

Под бляскавата повърхност на Лос Анжелис от 50-те години лежи една корумпирана същност. Докато енергията и разцвета на следвоенна Америка създават възпламенителната смес от фантазия и реалност, нещо е на път да експлодира.

От прочутите си имения до препълнените нощни клубове - това е град, завладян от поквара, подмолни игри и опасни страсти. В “Поверително от Ел Ей” пъстра галерия от герои съживява паралелните реалности на Лос Анжелис: бляскавите красавици и очарователните, амбициозни мъже от единия свят изведнъж попадат в развратността и беззаконието на другия.

Фантазията и бляскавата фасада са разрушени. Мрачен, брутален, нежен и силен, “Поверително от Ел Ей” е обсебващ портрет на този забележителен град в една епоха, превърнала се в легенда.

Онлайн филми Трилъри. L.A. Confidential / Поверително от Ел Ей (1997) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
8
5
-3