FilmiFen » Екшън » Red 2 / БСП - Бесни Страшни Пенсии 2 (2013) BG AUDIO

Red 2 / БСП - Бесни Страшни Пенсии 2 (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - Red 2 / БСП - Бесни Страшни Пенсии 2 (2013) BG AUDIO

Red 2 / БСП - Бесни Страшни Пенсии 2 (2013) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Дийн Парисо
В ролите: Антъни Хопкинс, Катрин Зита-Джоунс, Брус Уилис, Нийл Макдона, Дейвид Тюлис, Лий Бюнг-Хун, Брайън Кокс, Джон Малкович, Мери-Луис Паркър, Хелън Мирън и други
Времетраене: 116 минути
Български дублаж: Да
Неотразимият бивш агент на ЦРУ Франк Моузес (Брус Уилис) се завръща на бойното поле в продължението на превърналата се в световна кино сензация екшън комедия "Бесни страшни пенсии".

Този път той е по следите на мистериозно изчезнало супероръжие от ново поколение, заплашващо да промени съотношението в световните сили в грешна посока ако попадне в неподходящи ръце...В "БСП 2" цели армии от безскрупулни терористи, безмилостни наемни убийци и жадни за власт правителствени служители се стремят да се доберат първи до свръхмощното смъртоносно изобретение.

Единствените, които биха могли да им се противопоставят, са агент Моузес и колоритният му екип от "бесни страшни пенсии" (Джон Малкович, Антъни Хопкинс, Хелън Мирън, Катрин Зита-Джоунс) - малка група ветерани, разчитащи само на себе си. Ветерани, чиято мисия е да спасят света. Отново. И да останат живи.

Онлайн филми Екшън. Red 2 / БСП - Бесни Страшни Пенсии 2 (2013) BG AUDIO

STZ VOE Трейлър
7
3
-4
5 762