FilmiFen » Детски » Mickey's Once Upon a Christmas 1999 BG AUDIO

Mickey's Once Upon a Christmas 1999 BG AUDIO

Гледай онлайн - Mickey's Once Upon a Christmas 1999 BG AUDIO

Mickey's Once Upon a Christmas 1999 BG AUDIO
SD 360
Жанр: Детски
Година: 1999
Държава: САЩ
Режисьор: Алекс Ман
Времетраене: 63 минути
Български дублаж: Да
Етикети: Mickeys, Once, Upon, Christmas, 1999, BG AUDIO
Веселите приключения на героите от Disney

"Компанията „Уолт Дисни“ (на английски: The Walt Disney Company) е една от най-големите и популярни американски компании за забавления.
Филмовото студио е основано през 1923 г. от Уолт Дисни и брат му Рой О. Дисни. По-късно се разраства и става известна със своите увеселителни паркове „Дисниленд“.

От 1984 of 2005 г. главен изпълнителен директор на „Дисни“ е Майкъл Айзнър. След това той е заменен от Робърт Айджър, който преди това от 2000 г. е и президент на компанията. Новият директор въвежда някои промени, между които и по-силното наблягане на марките Disney World, Disney и ABC, като дори често свързвани с „Дисни“ имена като „Буена виста“ са заменени.

Също така, след смяната на директора „Дисни“ закупува своя дългогодишен партньор „Пиксар“ (студио за компютърна анимация), което вкарва в управлението на „Дисни“ хора като Джон Ласитър (режисьор на наградения с „Оскар“ „Играта на играчките“) и Стив Джобс (един от основателите на „Епъл“), които скоро променят политиката на компанията в някои отношения.

Въпреки решението от 2004 г. дългометражните филми на „Дисни“ да се снимат единствено с компютърна анимация, през 2007 г. е решено филмът „Принцесата и жабата“ да бъде заснет с нарисувана на ръка анимация. Дисни закупуват и Марвел." -

Онлайн филми Детски. Mickey's Once Upon a Christmas 1999 BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
9
7
-2
Филми от други категории
Рейтинг 4
SD 360
Рейтинг 1
SD 240