FilmiFen » Семейни » Jingle All the Way / Коледата невъзможна (1996) BG AUDIO

Jingle All the Way / Коледата невъзможна (1996) BG AUDIO

Гледай онлайн - Jingle All the Way / Коледата невъзможна (1996) BG AUDIO

Jingle All the Way / Коледата невъзможна (1996) BG AUDIO
SD 360
Жанр: Семейни
Година: 1996
Държава: САЩ
Режисьор: Брайън Левант
В ролите: Арнолд Шварценегер, Синбад, Фил Хартман, Рита Уилсън, Робърт Конрад, Мартин Мул и други.
Времетраене: 89 минути
Български дублаж: Да
Коледа: това е най-магическото време от годината. Но докато много хора са заети да намерят перфектните подаръци за своите деца, други не са съвсем готови да потънат в празничната атмосфера.
Бизнесменът Хауърд Лангстън (Арнолд Шварценегер) е плътно ангажиран с работата си и не му остава почти никакво време за жена му Лиз (Рита Уйлсън) и малкият му син Джими (Джак Лойд).

След като за пореден път не изпълнява обещанието си да отиде на награждаването по карате на Джими, Хауърд решава да се реваншира, като купи на Джими най-желаната от него играчка за Коледа - Турбомен.
Проблемът обаче започва, когато Хауърд разбира, че не е единственият, който търси тази играчка, изчерпана още на деня на благодарността.

Хауърд е решен да намери Турбомен на всяка цена. Одисеята на бащата започва, а приключенията са много. Хауърд непрекъснато се сблъсква с различни хора, които спират пътя му към тъй желаната играчка.
А като за капак на всичко, когато се прибира у дома, заварва разведения съсед Тед Малтин (Фил Хартман), който освен че е бащата мечта за всяко дете, се е заел да помогне на съпругата на Хауърд – Лиз, с поставянето на коледната украса.

Онлайн филми Семейни. Jingle All the Way / Коледата невъзможна (1996) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
5
9
4