FilmiFen » Семейни » Deck the Halls / Космическа Коледа (2006) BG AUDIO

Deck the Halls / Космическа Коледа (2006) BG AUDIO

Гледай онлайн - Deck the Halls / Космическа Коледа (2006) BG AUDIO

Deck the Halls / Космическа Коледа (2006) BG AUDIO
SD 360
Жанр: Семейни
Година: 2006
Държава: САЩ
Режисьор: Джон Уайтсел
В ролите: Дани Де Вито, Mатю Бродерик, Kристин Дейвис, Кристин Кренует, Кели Алдридж, Сабрина Алдридж, Аля Шоукет, Дилън Блу
Времетраене: 93 минути
Български дублаж: Да
„Космическа Коледа” е семейна комедия за съперничество, ревност, съседски кавги, коледни украси... и истинския дух на празниците.
За оптометриста Стийв Финч (Матю Бродърик) никое време от годината не може да се сравни с блясъка на коледния сезон. Както всяка година, той е зает с изпълнението на редица прочувствени, но старомодни коледни традиции, които неговото семейство – съпругата му Кели (Кристин Дейвис), дъщеря им Медисън (Алиа Шавкат) и синът Картър (Дилън Блу) – трудно успяват да толерират.

Но коледното блаженство на Стийв внезапно е нарушено, когато безскрупулният търговец на коли Бъди Хол (Дани Де Вито) се нанася в съседната къща и бързо започва да подронва авторитета на Стийв като местния „Цар на Коледа”, когато украсява къщата си с толкова ярки лампички и гирлянди, че тя да се види дори от космоса.

Когато на семействата им идва до гуша от комично ескалиращата надпревара межда Стийв и Бъди, те ги заплашват, че ще сложат край на целия коледен сезон.
Ще успеят ли двамата да постигнат примирие, преди да провалят празниците, или ще продължат безумната си надпревара?

Онлайн филми Семейни. Deck the Halls / Космическа Коледа (2006) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
7
5
-2
Филми от други категории