FilmiFen » Трилъри » The Game / Играта (1997)

The Game / Играта (1997)

Гледай онлайн - The Game / Играта (1997)

The Game / Играта (1997)
SD 240
Жанр: Трилъри
Година: 1997
Държава: САЩ
Режисьор: Дейвид Финчър
В ролите: Майкъл Дъглас, Шон Пен, Дебора Кара Ънгър, Джеймс Ребхорн, Питър Донат, Карол Бейкър, Анна Катарина
Времетраене: 128 минути
Български дублаж: Не
ИГРА? Създадена специално за всеки от играчите. Мислете за нея като за чудесно преживяване. Когато не можете да се включите в нея, ИГРАТА сама ще ви намери... Досега не сме имали недоволен клиент! В ИГРАТА няма правила.

Никълъс ван Ортън (Майкъл Дъглас) е умен, преуспяващ бизнесмен, свикнал да контролира всеки детайл от своя делови и личен живот. Добре подреденото му съществуване претърпява дълбока промяна, когато брат му Конрад (Шон Пен) му прави неочакван подарък за рождения ден, който скоро води до опустошителни последици.

Никълъс се включва в играта и открива, че залозите са много високи, но той самият не е сигурен в правилата или целите й.

Скоро открива, че е следен в собствения си дом от незнайни конспиратори, които сякаш целят да го съсипят напълно. ИГРАТА се превръща в загадъчна надпревара на живот и смърт, която ще промени живота му завинаги. “Това е най-добрият сценарий, който съм чел от години, казва носителят на Оскар® Майкъл Дъглас.

Този филм е като упражнение за вашия ум. Играта провокира вашето въображение, което може да се окаже много по-страшно от реалността.”

“Всъщност ИГРАТА е филм за загубата на контрол”, споделя режисьорът Дейвид Финчър. Ван Ортън е човек с голяма власт. Но веднъж влязъл в играта, той разбира, че вече не може да упражнява никакъв контрол. Целта на ИГРАТА е да разголи най-дълбоките ви страхове, да ги изпречи пред очите ви и да каже: “Ето, още си жив. Всичко е наред.”

Онлайн филми Трилъри. The Game / Играта (1997)

Плейъри Помощ
default
18
11
-7