FilmiFen » Трилъри » Cliffhanger / Катерачът (1993)

Cliffhanger / Катерачът (1993)

Гледай онлайн - Cliffhanger / Катерачът (1993)

Cliffhanger / Катерачът (1993)
SD 480
Жанр: Трилъри
Година: 1993
Държава: САЩ
Режисьор: Рени Харлин
В ролите: Силвестър Сталоун, Джон Литгоу, Майкъл Рукър, Джанин Търнън, Рекс Лин, Каролайн Гудал, Пол Уинфийлд, Леон, Джордж Скот Къминс, Денис Форест
Времетраене: 119 минути
Български дублаж: Не
Дръжте се здраво, защото този адреналинен приключенски екшън ще ви разтърси!.
Гейб Уокър (Слай) работи в планинска спасителна служба заедно с гаджето си Джеси и най-добрия му приятел-Хал. Заради случил се инцидент, при който Гейб не спасява близък човек, той напуска града и оставя всичко, което обича заради чувството си за вина. Няколко месеца по-късно Гейб се връща в родния си град за да накара и вземе Джеси да дойде с него.

По същото време разбит самолeт пълен с престъпници изгубили на 3 различни места парите си паднали в планината от самолета търсят помощ по радиото от Джеси и Хал. За да превъзмогне вината си и да върне приятеля си, Гейб отива на помощ с Хал.

Взети за заложници от престъпната банда, двамата трябва да водят бандитите из планината за да им покажат къде са местата където са изгубили парите си.
Успял да избяга Гейб трябва да се опита да стигне до куфарите с парите преди тях, за да спаси приятеля си и знаейки, че това е единственият начин да се измъкнат живи и да се справят с престъпната банда.
Cliffhanger / Катерачът (1993)

Онлайн филми Трилъри. Cliffhanger / Катерачът (1993)

Плейъри Помощ
default
24
25
1
Филми от други категории