FilmiFen » Фантастика » The Chronicles of Riddick / Хрониките на Ридик (2004) BG AUDIO

The Chronicles of Riddick / Хрониките на Ридик (2004) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Chronicles of Riddick / Хрониките на Ридик (2004) BG AUDIO

The Chronicles of Riddick / Хрониките на Ридик (2004) BG AUDIO
SD 480
Година: 2004
Държава: САЩ
Режисьор: Дейвид Туохи
В ролите: Вин Дизел, Колм Фиоре, Танди Нютън, Джуди Денч, Карл Ърбан, Алекса Давалос, Линус Роуч, Йорик ван Вагенинген и други.
Времетраене: 119 минути
Български дублаж: Да
Вин Дизел е отново в енигматичната си роля на анти-герой от Пълен мрак, която го прави звезда, но този път в новото научно-фантастично екшън-приключение, “Хрониките на Ридик”.

Ридик прекарва последните пет години от живота си в бродене сред забравените светове на галактиката, избягвайки наемните войници, имайки за цел да приберат наградата за неговата глава. Сега, беглецът попада на планетата Хелион, населявана от бързоразвиващо се мултинационално общество, подложено на нашествията на Лорд Маршал, деспот, който иска да подчини жителите с армия от войници, известни като Некромонгърс.

Заточен в подземен затвор, където разликите в температурите между арктическите нощи и вулканичните дни са много големи, Ридик среща Кира, единствената оцеляла от неговото минало. Опитите му да освободи себе си и Кира го довеждат право до командния кораб на некромонгърите, където е въвлечен в апокалиптична битка на живот и смърт, от която зависи съдбата на всички същества.

Онлайн филми Фантастика. The Chronicles of Riddick / Хрониките на Ридик (2004) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
20
22
2
Филми от други категории