FilmiFen » Филми драма » A Walk to Remember / Незабравимата (2002) BG AUDIO

A Walk to Remember / Незабравимата (2002) BG AUDIO

Гледай онлайн - A Walk to Remember / Незабравимата (2002) BG AUDIO

A Walk to Remember / Незабравимата (2002) BG AUDIO
SD 360
Година: 2002
Държава: САЩ
Режисьор: Адам Шанкман
В ролите: Питър Койот, Шейн Уест, Манди Мур, Дарил Хана, Лорейн Гермън, Клейн Крауфърд, Мат Луц, Дейвид Андрюс, Мариса Милър, Паула Джоунс и други
Времетраене: 102 минути
Български дублаж: Да
Тя нахлу в живота му. Тя му показа верния път и любовта. Тя промени живота му завинаги!. Романтична история за това как любовта е по-силна от смъртта.

В малкото пристанищно градче Бюфорт, Северна Каролина, Ландън Картър си спомня последната година в местната гимназия и Джейми Съливан, момичето, което промени живота му.
Сериозна и консервативна, Джейми(Мур) е много далеч от разбиранията на околните за готин тийнейджър, но това въобще не я интересува.Ландън(Уест) живее безсмисления си живот на звезда в гимназията, нямайки нито планове за бъдещето, нито вяра в себе си.

Когато една на пръв поглед безобидна шега има ужасни последици и едно момче е в болница, Ландън е наказан да преподава на изостанали ученици през уикендите и да участва в театралната постановка в училище.
Имайки много ангажименти, с които не може да се справи, той е принуден да потърси помощта на Джейми.

Скоро абсолютно против собствените си очаквания и тези на хората, които нарича свои приятели, Ландон ненадейно се влюбва в момичето, което ще му предаде страстта към живота, която никога не си е представял.

Онлайн филми Филми драма. A Walk to Remember / Незабравимата (2002) BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
4,5
2
-2,5
3 934Напиши коментар
0 коментарa за A Walk to Remember / Незабравимата (2002) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.