FilmiFen » Приключенски » Zorro / Зоро (1975)

Zorro / Зоро (1975)

Гледай онлайн - Zorro / Зоро (1975)

Zorro / Зоро (1975)
SD 360
Година: 1975
Държава: Италия, Франция
Режисьор: Дучо Тесари
В ролите: Ален Делон, Отавия Пиколо, Енцо Черузико, Мусташ, Джакомо Роси-Стюарт, Джампиеро Албертини, Марино Масе, Райка Юри, Адриана Асти, Стенли Бейкър и други
Времетраене: 01:58:18
Български дублаж: Не
Губернаторът на Нови Арагон е убит от хората на полковник Уерта, който контролира провинцията с насилие и корупция. Най-добрият приятел на губернатора, Диего (Ален Делон), който е и отличен фехтувач, решава сам да поеме поста, но е дал клетва да не убива. Диего е принуден да се прави на глуповат чиновник, за да не бъде заподозрян от Уерта, че се бори да освободи областта от тиранията му. Той научава, че местното население вярва в призрачен черен ездач - Зоро, който някой ден ще дойде и ще ги освободи.

Така мнимият губернатор Мигел де ла Серна се превръща и в Зоро - защитникът и отмъстителят на онеправданите и бедните. На Зоро помагат немият му слуга Хоакин, монахът Франсиско и "братовчедката" му Ортенсия Пулидо, която се влюбва в него. Насилието на Уерта обаче се ожесточава и трагичното развитие на събитията принуждава Диего /Де ла Серна/ Зоро да наруши клетвата, дадена на умиращия му приятел.

Онлайн филми Приключенски. Zorro / Зоро (1975)

STZ VOE Трейлър
7
3
-4
13 410