FilmiFen » Ужаси » Darkness Falls / Страх от тъмното (2003)

Darkness Falls / Страх от тъмното (2003)

Гледай онлайн - Darkness Falls / Страх от тъмното (2003)

Darkness Falls / Страх от тъмното (2003)
SD 360
Жанр: Ужаси
Година: 2003
Държава: САЩ, Австралия
Режисьор: Джонатан Либесман
В ролите: Чейни Клей, Ема Колфийлд, Лий Корми, Грант Пайро, Съливан Степълтън
Времетраене: 86 минути
Български дублаж: Не
Сто години назад, в градчето Даркнес Фол живяла една жена, която много обичала децата и за всяко паднало млечно зъбче им давала златна паричка. Наричали я Феята на зъбчетата. Ужасен пожар я обгорил така, че дневната светлина й причинявала непоносими болки и тя престанала да се показва навън.

Когато две деца изчезнали, хората решили, че тя ги е убила и я обесили като вещица. После децата се появили, а градчето забравило своята вина. Но не и Феята на зъбчетата...Оттогава тя се разхожда нощем и убива всяко дете, което се събуди и посмее да я погледне. Десетилетия по-късно малкият Кайл забравя за зловещата скитница в тъмното, отваря очи и я вижда.

Никой не вярва на разказа му, но момчето става свидетел на смъртта на майка си и е пратено в лудница, набедено, че то я е убило.
Феята на зъбчетата ще напомни за себе си отново, чак когато Кайл и приятелката му от детинство Кейтлин вече са възрастни...

“Страх от тъмното” е хорър за възрастни, който съумява да събуди спомена за детските кошмари. С решаващата помощ на легендарния майстор на спецефекти Стан Уинстън, когото познаваме от “Хищникът” и “Джурасик парк”.

Онлайн филми Ужаси. Darkness Falls / Страх от тъмното (2003)

Плейъри Помощ
default
4
2
-2
6 848