FilmiFen » Комедия » Ирония судьбы или С лёгким паром! Част 1 / Ирония на съдбата или честита баня (1975)

Ирония судьбы или С лёгким паром! Част 1 / Ирония на съдбата или честита баня (1975)

Гледай онлайн - Ирония судьбы или С лёгким паром! Част 1 / Ирония на съдбата или честита баня (1975)

Ирония судьбы или С лёгким паром! Част 1 / Ирония на съдбата или честита баня (1975)
SD 360
Жанр: Комедия
Година: 1975
Държава: СССР
Режисьор: Эльдар Рязанов
В ролите: Андрей Мягков, Барбара Брыльска, Юрий Яковлев, Александр Ширвиндт, Георгий Бурков, Александр Белявский, Лия Ахеджакова, Валентина Талызина, Любовь Добржанская, Любовь Соколова, Ольга Науменко, Готлиб Ронинсон, Эльдар Рязанов
Времетраене: 184 мин.
Български дублаж: Не
На 31 декември лекаря Женя Лукашин със своите приятели по традиция отиват на баня. Тяхната традиция била преди новата година да се понапарят в банята. Измили се, пийнали...

Един от тях трябвало след това да лети за Ленинград (сега Санкт Петербург), но кой именно, това те вече не помнили. В самолета те изпратили изпадналия в несвяст Женя, когото го очаквала годеницата му в неговата московска квартира. Пристигайки в Ленинград Женя си взема такси казвайки своя московски адрес (оказва се че в Ленинград има същата улица както в Москва).

Влизайки в къщи отваряйки вратата със собствения си ключ (който се оказал същия както и в квартирата му в Москва) той легнал да поспи. В същото време в ленинградската квартира се върнала младата й стопанка с намерението да посрещне празника със своя годеник. Какво е станало по нататък всички навярно знаете, а тези, които не са го гледали им остава да разберат .
Но за всички нас ще остане удоволствието да видим за пореден път този прекрасен филм – един от най-добрите на Эльдар Рязанов.

Онлайн филми Комедия. Ирония судьбы или С лёгким паром! Част 1 / Ирония на съдбата или честита баня (1975)

Плейъри Помощ
default
7
6
-1
Филми от други категории