FilmiFen » Екшън » The Glimmer Man / Невидимия (1996) BG AUDIO

The Glimmer Man / Невидимия (1996) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Glimmer Man / Невидимия (1996) BG AUDIO

The Glimmer Man / Невидимия (1996) BG AUDIO
SD 360
Жанр: Екшън
Година: 1996
Държава: САЩ
Режисьор: Джон Грей
В ролите: Стивън Сегал, Кийнън Айвъри Уейънс, Мишел Джонсън, Стивън Тоболовски, Брайън Кокс, Боб Гантън и други.
Времетраене: 91 минути
Български дублаж: Да
Детектив Джак Коул /Стивън Сегал/ е забравил старата си професия, той е с нова самоличност. Когато сериен убиец със зловещ и ритуален стил хвърля в ужас семействата в Лос Анджелис, местната полиция, безпомощна да се справи със заплетения случай, е принудена да извика единствения човек, чиито инстинкт и разбиране за престъпния свят нямат равни на себе си : Детектив Джак Коул от Ню Йорк.

Този път,в градската джунгла на Лос Анджелес, Коул не е убиецът преследващ плячката, а ловецът, който гони убиеца. Към неотразимия Коул е прикрепен печения местен специалист по убийства детектив Джим Камбъл /Кийнън Айвъри Уейънс/ и двамата много скоро откриват, че тяхното партниране не е случайно. Коул, в плен на източния мистицизъм, свикнал да действа съвсем сам, е човек на желязната точност и решителност. Камбъл, чийто наперен вид противоречи на склонността му към сълзливи мелодрами, е ченге от кариерата.

Той няма търпение нито за Будистки молитвени броеници, нито за професионалния самотник от Ню Йорк. Двамата обаче са принудени да надделеят основните си различия и да намерят пътя към сътрудничеството - това е цената, която трябва да платят, за да заловят убиеца, чиито жертви растат!

Онлайн филми Екшън. The Glimmer Man / Невидимия (1996) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
20
16
-4
Филми от други категории