FilmiFen » Ужаси » The Amityville Horror / Ужасът в Амитивил (2005)

The Amityville Horror / Ужасът в Амитивил (2005)

Гледай онлайн - The Amityville Horror / Ужасът в Амитивил (2005)

The Amityville Horror / Ужасът в Амитивил (2005)
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2005
Държава: САЩ
Режисьор: Стюърд Розенберг
В ролите: Райън Рейнолдс, Мелиса Джордж, Джеси Джеймс, Джими Бенет, Рейчъл Никълс, Филип Бейкър Хол, Изабел Конър и други
Времетраене: 119 минути
Български дублаж: Не
Джордж и Кати Луц се нанасят в елегантна старинна къща заедно с трите си деца. Новият дом е точно това, за което са си мечтали. Само че има една подробност, за която никой не ги е уведомил – тази къща е станала сцена на жестоко убийство. Най-големият син на семейство Дефео, предишните собственици, е застрелял в леглата им родителите си, двамата си братя и двете си сестри.

Той прави пълни самопризнания в полицията и обяснява, че някакви гласове са го накарали да извърши ужасното престъпление. Скоро след нанасянето си новите собственици също започват да чуват гласове. Най-силно те повлияват на главата на семейството, Джордж Луц, който до такава степен се побърква, че става смъртоносна заплаха за своите близки.

И само намесата на местния свещеник, който след като не успява да прогони злите духове от къщата дава съвет на Кати да напуснат дома си, предотвратява развитието на събитията в най-страшната посока.

Направен по действителен случай, в обяснителната си част филмът ни изправя пред загадки, които все още науката не е успяла да разреши.

Онлайн филми Ужаси. The Amityville Horror / Ужасът в Амитивил (2005)

Плейъри Помощ
default
15
15
0
Филми от други категории
Рейтинг 1
SD 480
Рейтинг 0.3
SD 480
Рейтинг 1
SD 480
Рейтинг -0.1
Full HD 1080