FilmiFen » Екшън » Fire Down Below / Огън под земята (1997)

Fire Down Below / Огън под земята (1997)

Гледай онлайн - Fire Down Below / Огън под земята (1997)

Fire Down Below / Огън под земята (1997)
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 1997
Държава: САЩ
Режисьор: Феликс Енрикес Алкала
В ролите: Стивън Сегал, Мардж Хелгенбергер, Стивън Ланг, Брад Хънт, Крис Кристофърсън и други
Времетраене: 105 минути
Български дублаж: Не
Безкрайните зелени хълмове са част от незабравимата природа на югоизточната част на щата Кентъки. Но скоро това райско кътче може да бъде разрушено от една смъртоносна тайна, пазена в страх от години. . . Джак Тагърт (Стивън Сегал) е шеф от Федералната агенция за защита на околната среда (ФАЗОС). Той се е заел с разследването на безмилостно убийство на свой колега.

Това налага да отпътува към малките селца, разположени в полите на Апалачите, за да изобличи хората, превърнали този красив район в един от най-опасните в страната. В изоставени мини отлежават отровни химически вещества - цианид, бензол и други, които всеки момент могат да доведат до сериозна екологична катастрофа. Но местните хора живеят в постоянен страх - тяхното мълчание прикрива промишления магнат Орин Ханър (Крис Кристофърсън).

Негова собственост са мините, чиито отрови заплашват да превърнат всичко наоколо в долина на смъртта. По време на своето разследване Тагърт се сближава със Сара Келог (Мардж Хелгенбергер) - нейният баща е загинал, работейки в мините на Ханър. Тя живее сама заедно с брат си Ърл (Стивън Ланг). Тайните на тяхното семейство могат да се окажат също толкова смъртоносни, колкото и токсичните отрови, заровени в земята от години.

Онлайн филми Екшън. Fire Down Below / Огън под земята (1997)

Плейъри Помощ
default
9
9
0
Филми от други категории