FilmiFen » Фантастика » Sphere / Сфера (1998)

Sphere / Сфера (1998)

Гледай онлайн - Sphere / Сфера (1998)

Sphere / Сфера (1998)
SD 360
Година: 1998
Държава: САЩ
Режисьор: Бари Левинсън
В ролите: Самюъл Джаксън, Дъстин Хофман, Шарън Стоун, Питър Койот, Лив Шрайбър, Куин Латифа, Марга Гомез, Хей Люис, Бернард Хок, Джеймс Пикенс младши, Майкъл Кейс Хол, Ралф Табакин и др.
Времетраене: 134 мин.
Български дублаж: Не
На 300 метра дълбочина в Тихия океан е открито нещо странно. Неговият произход и зловеща енергия са изумителни. То може да прониква в мислите ви. То познава най-ужасните ви страхове и започва да им придава реална форма.

Носителят на Оскар Бари Левинсън е заснел ужасяващия и напрегнат фантастичен трилър "Сфера" по бестселъра на Майкъл Крайтън. Хофман изпълнява ролята на д-р Норман Гудман - психолог, който неочаквано е призован от правителството и военните да замине в неизвестна точка в Тихия океан. Там той се присъединява към екип от специалисти, оглавяван от загадъчния Барнс (Питър Койот).

На екипа е поставена задача да изследва космически кораб, който е останал на океанското дъно почти 300 години. По време на огледа, те откриват в него загадъчна сфера, която изглежда притежава разум - и е необяснимо изкусителна. Докато екипът се опитва да открие смисъла и функцията на сферата, членовете му загубват връзка с повърхността.

Светът им се ограничава до клаустрофобичния подводен дом, потопения космически кораб, изумителната му сфера - и тях самите, разбира се.
Около тях започва да се разиграват ужасяващи инциденти. Един по един, подсъзнателните им страхове на екипа започват да придобиват реални измерения. Тогава разбират, че и този кораб далеч не е извънземен, а нещо по-страшно, загадъчно и невероятно.
Тъй като времето и кислородът им свършват, хората от екипа започват да се настройват един срещу друг, търсейки кой... или може би какво създава този ужас.

Онлайн филми Фантастика. Sphere / Сфера (1998)

Плейъри Помощ
default
13
10
-3
Филми от други категории