FilmiFen » Индийски » Ra.One (Random Access version 1.0) (2011)

Ra.One (Random Access version 1.0) (2011)

Гледай онлайн - Ra.One (Random Access version 1.0) (2011)

Ra.One (Random Access version 1.0) (2011)
SD 240
Година: 2011
Държава: Индия
Режисьор: Анубхав Синха
В ролите: Шахрукх Кхан, Карина Капур , Арджун Рампал, Aрман Верма, Приянка Чопра
Времетраене: 150 мин.
Български дублаж: Не
Етикети: Random, Access, version, 2011
Филмът представя Пратик Субраманиъм (Верма), който обича да играе на видео игри, но не обича баща си Шекар (Шахрукх Кхан), който е непохватен и наивен и работи в "Барън Индъстриз".
Съпругата му Соня (Карина Капур), пише дисертация на тема, с която иска да промени начина на мислене на съвременната индийка.
Игралният отдел, в който работи Шекар, сключва договор за производство на игра, която ще бъде пусната в Индия.

Когато Шекар съобщава новината на сина си Пратик, последният не е съгласен с баща си по отношение на герои и злодеи в игрите. Шекар смата, че героят, представляващ доброто, винаги трябва да спечели, но Пратик чувства, че злодеите са най-готините герои, но са скучни.
Въпреки различията, Шекар решава да направи играта по такъв начин, че злодеят да бъде непобедим и така да угоди на сина си.
Отделът на Шекар работят по проектирането и създаването на играта, контрола, движенията и техниките. За коефициент на трудност, Шекар инсталира изкуствен интелект в злодея, което му позволява да научи нови ходове и стратегии.

Злодеят е наречен RA.ONE (Арджун Рампал), а добрият герой е наречен G. ONE (Шахрукх Кхан). Играта се състои от три нива. Нито единият от героите не може да умре в играта. Смъртта ще настъпи в Ниво 3, само когато сърцето и героят/ злодеят са заедно. Играта се пренася в реалния живот.
Първите проучвания на играта показват много положителни резултати. Въпреки това, Акаши (Том Wu), който тества играта, чувства, че нещо не е наред, тъй като тя засяга и реалния живот.

Пратик е доволен и влиза като Луцифер в играта. Неговите умения са такива, че достига ниво 2, и почти върши, подвиг, който не се постига дори от създателите. Когато Акаши се опитва да напусне играта, той чува Ra.One да казва че "Луцифер ще умре". Опасявайки се от ситуацията, Акаши призовава малко пияния Шекар и го моли да провери програмите, свързани с играта.

Когато проверява програма, той открива, че Ra.One използва технологии, за да дойде в реалния живот. Ra.One убива Акаши и започва да търси Пратик, за да го убие...
Ra.One (Random Access version 1.0) (2011)

Онлайн филми Индийски. Ra.One (Random Access version 1.0) (2011)

Плейъри Помощ
default
36.5
24
-12.5
Филми от други категории
Онлайн филми - Held / Държани (2020)

Held / Държани (2020)

Ужаси
С участието на:
Рейтинг 0
HD 720
Рейтинг 0.7
SD 480
Рейтинг -0.8
SD 480
Рейтинг 0.5
SD 480