FilmiFen » Приключенски » Neverland / Небивалата земя (2011) BG AUDIO

Neverland / Небивалата земя (2011) BG AUDIO

Гледай онлайн - Neverland / Небивалата земя (2011) BG AUDIO

Neverland / Небивалата земя (2011) BG AUDIO
SD 480
Година: 2011
Държава: Великобритания
Режисьор: Ник Уилинг
В ролите: Рис Айфанс, Ана Фриъл, Чарлз Данс, К'орианка Килчър, Чарли Роу, Боб Хоскинс, Кийра Найтли, Раул Трухильо, Кас Анвар, Джордж Агилар, Джеймс Ейнсуърт, Патрик Гибсън
Времетраене: 2 х 85 минути
Български дублаж: Да
“Neverland” е предстоящ 4-часов минисериал на Syfy и Sky Movies HD, написан и режисиран от Ник Уилинг (създател на “Tin Man” и “Alice”) и с участието на Рис Айфънс, Ана Фриъл, Боб Хоскинс, Раул Трухильо и Чарли Роу.

Сюжетът е предистория на “Питър Пан” от Дж. М. Бари. Рис Айфънс (“Рок Радио”, “Нотинг Хил”) играе Джими Хук, Чарли Роу играе Питър Пан, а номинираният за Оскар Боб Хоскинс се завръща към ролята на Смий от “Хук” на Стивън Спилбърг. Чарлс Денс допълва актьорския състав. Филмът е заснет в Геноа, Италия и Дъблин, Ирландия и е продуциран от RHI Entertainment.

Минисериалът ще бъде излъчен в две части по-късно тази година. В “Neverland” се запознаваме с младо момче на име Питър и уличната му банда, които биват мистериозно пренесени от прогресиращия Лондон на миналия век в омагьосан паралелен свят, където времето е замръзнало, а приключенията дебнат на ъгъла.

В Невърленд никой не остарява и изгубените души са откъснати от времето. Изгубените момчета скоро са въвлечени във война с човека, който ще се превърне в капитан Хук и ще промени съдбата на тази мистична земя завинаги.

Онлайн филми Приключенски. Neverland / Небивалата земя (2011) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
33.5
22
-11.5