FilmiFen » Криминални » Pulp Fiction / Криминале (1994)

Pulp Fiction / Криминале (1994)

Гледай онлайн - Pulp Fiction / Криминале (1994)

Pulp Fiction / Криминале (1994)
SD 360
Година: 1994
Държава: САЩ
Режисьор: Куентин Тарантино
В ролите: Джон Траволта, Самюъл Джаксън, Брус Уилис, Ума Търман, Кристофър Уокън, Стив Бускеми, Алексис Аркет, Тим Рот
Времетраене: 154 минути
Български дублаж: Не
Тайните на престъпния свят на Лос Анжелис, в които има насилие, ирония, романтика и изненади. Тук се преплитат съдбите на двойка "горили" изпълняващи "мокри" поръчки, боксьор-измамник и неговата разсеяна приятелка, повелителят на тълпата и неговата прекалено уморена от живота съпруга, двама любовници, мечтаещи за промяна в живота си.

Всичко това се зъбърква в един сюжет, искрящ от остроумие, професионална виртуалност и интелигентност. "Криминале" направи от Куентин Тарантино не само "култова" фигура на днешното кино, но го изведе в авангарда на съвременните кинеметографични процеси.
Филмът привлича зрителския интерес с невероятната смесица от клишета, пародийни интонации, романтични стереотипи и елементи на брутално насилие. Тарантино щедро използва средствата на киното, за да забърка своя зашеметяващ коктейл, в който демонстрира невероятния си профисионолизъм.

"Криминале" позволява на зрителя да се индентифицира със ситуациите и персонажите, както и да се отстрани от техните конкретни постъпки. Освен всичко друго, "Криминале" със сигурност ще се изучава като образец на съвременното, "постмодерното" мислене и фабулиране
Pulp Fiction / Криминале (1994)

Онлайн филми Криминални. Pulp Fiction / Криминале (1994)

Плейъри Помощ
default
11
7
-4
Филми от други категории