FilmiFen » Комедия » Tower Heist / Кинти в небето (2011) BG AUDIO

Tower Heist / Кинти в небето (2011) BG AUDIO

Гледай онлайн - Tower Heist / Кинти в небето (2011) BG AUDIO

Tower Heist / Кинти в небето (2011) BG AUDIO
SD 360
Жанр: Комедия
Година: 2011
Държава: САЩ
Режисьор: Брет Ратнър
В ролите: Еди Мърфи, Джъд Хърш, Майкъл Пеня, Бен Стилър, Кейси Афлек, Матю Бродерик, Теа Леони, Дейв Чапъл, Габури Садиб, Алъм Алда, Джуд Хирш, Стивън Хендерсън
Времетраене: 1:44:33
Български дублаж: Да
Бен Стилър и Еди Мърфи повеждат звездния актьорски състав в „Кинти в небето”, комедия за служители, решени да си отмъстят на измамник от Уол Стрийт, който ги е изиграл. След като персоналът в луксозна сграда в Сентрал Парк открива, че милиардерът от последния етаж е откраднал пенсиите им, те замислят идеалното отмъщение: обир, чрез който ще си върнат загубеното.

Роденият в Куинс Джош Ковакс (Бен Стилър) е управител на една от най-луксозните и добре охраняеми сгради в Ню Йорк повече от десетилетие. Нищо не убягва от зоркия му поглед. В най-тузарския апартамент на последния етаж в сградата на Джош титанът от Уол Стрийт Артър Шоу (Алън Алда) е под домашен арест, след като е заловен да краде два милиарда от инвеститорите си. Кои са най-силно засегнати от измамата му? Служителите в сградата, чиито пенсии му е било възложено да управлява.

Само дни преди Артър да се измъкне безнаказано със съвършеното престъпление, екипът на Джош се обръща към измамника на дребно Слайд (Еди Мърфи) с молба да планира почти невъзможното... кражбата на онова, което са уверени, че е скрито в охраняемия апартамент на Артър. Макар и аматьори, новоизлюпените крадци познават сградата по-добре от всеки друг. Оказва се, че с години са оглеждали мястото като опитни обирджии – просто не са го знаели.
Tower Heist / Кинти в небето (2011) BG AUDIO

Онлайн филми Комедия. Tower Heist / Кинти в небето (2011) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
2
2
0
Филми от други категории