FilmiFen » Детски » Finding Nemo / Търсенето на Немо (2003) BG AUDIO

Finding Nemo / Търсенето на Немо (2003) BG AUDIO

Гледай онлайн - Finding Nemo / Търсенето на Немо (2003) BG AUDIO

Finding Nemo / Търсенето на Немо (2003) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Детски
Година: 2003
Държава: САЩ
Режисьор: Андрю Стантън
Времетраене: 1 час и 36мин.
Български дублаж: Да
Сред прекрасното тропическо море, в района на Големия Бариерен риф, живее в уединение риба-клоун на име Марлин. Марлин е самотен баща, чийто живот се върти единствено около грижите за единствения му син Немо.

След трагичната загуба на съпругата му и другите му деца, океанът и съществуващите в него опасности плашат Марлин и той се опитва по всякакъв начин да предпази сина си от тях. Но малкият Немо страда от излишно любопитство и много иска да научи колкото се може повече за тайнствения риф, край който живеят.

Така, по време на една училищна екскурзия, той се отдалечава от групата и става пленник на водолази, събиращи редки тропически риби. Марлин веднага се хвърля да търси сина си, а скоро към него се присъединява и разсеяната рибка Дори – макар и страдаща от краткотрайни загуба на паметта, по-добронамерена от нея няма в целия океан!

И така, нашите герои се отправят в епично пътешествие, което ще ги срещне с акули вегетарианци, сърфиращи костенурки, медуза-хипнотизатор и изгладнели чайки. Марлин проявява неочакван героизъм в усилията да спаси сина си, който от своя страна, сам крои дръзки планове за завръщането си у дома. озвучен на български език
Finding Nemo / Търсенето на Немо (2003) BG AUDIO

Онлайн филми Детски. Finding Nemo / Търсенето на Немо (2003) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
92
52
-40
Филми от други категории