FilmiFen » Сериали » Allo Allo! / Ало, ало! Сезон 5 Епизод 8 BG AUDIO

Allo Allo! / Ало, ало! Сезон 5 Епизод 8 BG AUDIO

Гледай онлайн - Allo Allo! / Ало, ало! Сезон 5 Епизод 8 BG AUDIO

Allo Allo! / Ало, ало! Сезон 5 Епизод 8 BG AUDIO
SD 360
Жанр: Сериали
Година: 1988-1989
Държава: Великобритания
Режисьор: Дейвид Крофт и Джеръми Лойд
В ролите: Гордън Кей, Кармен Силвера, Роуз Хил, Вики Мишел, Франческа Гоншоу, Сю Ходж, Кърстен Кук, Джак Хейг, Дерек Ройли, Гай Сайнър и др.
Времетраене: 35 минути
Български дублаж: Да
Действието се развива по времето на Втората световна война, в малкото френско градче Нувийон и ни разказва историята на Рене Артоа. Германците са окупирали градчето, взимайки със себе си всякакви ценности, между които и картината "Грешната Мадона" (онези, които са гледали сериала я знаят като "Грешната Мадона с големите бомби" ) от ван Кломп, първоначално конфискувана от полковник фон Щрьом и неговия помощник-капитан Ханс Гееринг. Комендантът на градчето фон Щрьом решава да я запази за себе си, за да я продаде след края на войната. Хитлер също иска картината "Грешната Мадона" за да я подари за рождения ден на Ева, Ева Браун и изпраща хер Ото Флик от Гестапо в града, за да я намери, но хер Флик я търси, за да я запази за себе си. Той е племенник на Хайнрих Химлер.

В същото време Рене е принуден да работи за Съпротивата. Главният водач на Съпротивата, Мишел Дюбоа (кодово име — Синегушка), обяснява на Рене, че трябва да крие в дома си двама английски летци — офицери Феърфакс и Карстиърс. Полковник фон Щрьом и капитан Гееринг, в опита си да се скрият от Гестапо, както и да скрият картината и един ценен часовник с кукувичка, виждат британските летци. Рене ги убеждава да не го издават, в замяна, на което той ще намери копие на картината, за да могат те да продадат картината след войната.

Рене е принуден да бъде добър с германците, за да не го застрелят, също така трябва да бъде добър и със Съпротивата, иначе те ще го застрелят, защото е добър с германците. Трябва да бъде добър и с жена си Едит, защото ако тя разбере, че има връзка със сервитьорката от ресторанта Ивет, ще го застреля. А ако Ивет разбере, че Рене има връзка и с другата си сервитьорка Мария, тя ще го застреля. Така приключенията на Рене започват.

Действията на епизодите се развиват около криенето на картините и реализирането на безумните планове на Мишел за бягството на британските летци.

Онлайн филми Сериали. Allo Allo! / Ало, ало! Сезон 5 Епизод 8 BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
0
0
0
Филми от други категории
Онлайн филми - Organ Trail (2023)

Organ Trail (2023)

Трилъри
С участието на:
Рейтинг 0.2
HD 720
Рейтинг 0.7
SD 480
Рейтинг 0.6
SD 480