Филми

Реклама

Стани фен

» » Ваканцията на Мистър Бийн / Mr. Bean's Holiday(2007)
  
Прочутият герой на Роуан Аткинсън от телевизионния сериал от 90-те години - мистър Бийн, се впуска във второто си приключение на големия екран в тази забавна комедия. Потиснат от влажното и студено време в Лондон, мистър Бийн намира най-добрия лек, когато печели екскурзия до слънчева Южна Франция с платени разноски и видеокамера под ръка. Но още с пристигането си той попада в поредица от неприятни ситуации - принуден е да яде странни морски деликатеси във френски ресторант и разбира, че влакът стрела напълно заслужава името си. В крайна сметка мистър Бийн се озовава на Френската Ривиера и проваля снимките на последния филм на режисьора Карсън Клей - сноб с мания за величие, без да знае, че непохватните любителски кадри, които той самият е заснел, случайно ще попаднат във филма на Клей и ще бъдат показани на предстоящия филмов фестивал в Кан.

Ваканцията на Мистър Бийн / Mr. Bean's Holiday(2007)

Режисьор: Стийв Бенделак
В ролите: Роуан Аткинсън, Ема дьо Кьон, Уилям Дафо, Карел Роден, Жан Рошфор, Стефан Дебак, Макс Балдри
Година: 2007
Страна: САЩ
Продължителност: 90 минути
Превод: Дублиран

  Етикети: Bean, Holiday, Ваканцията, Мистър, Бийн, 2007, Mister
За да гледате трябва да сте логнати в социалната мрежа WWW.VK.COM. Може да се логнете в мрежата им и чрез Facebook. Кликнете на "ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН" и филмът ще се зареди на нова страница.
Mister Bean - part 9-12 / Мистър Бийн - серии 9-12 В ролите: Роуън Аткинсън...
Mister Bean - part 5-8 / Мистър Бийн - серии 5-8 В ролите: Роуън Аткинсън...
Mister Bean - part 1-4 / Мистър Бийн - серии 1-4 В ролите: Роуън Аткинсън...
Джони Инглиш е скромен и обикновен бюрократ, извикан да служи на кралицата и страната, след като всички други агенти са убити, като му е поверена сигурността на...Гласувайте за FilmiFen