FilmiFen » Военни » В бой идут одни "старики" / На бой отиват само "старците" (1973)

В бой идут одни "старики" / На бой отиват само "старците" (1973)

Гледай онлайн - В бой идут одни "старики" / На бой отиват само "старците" (1973)

В бой идут одни "старики" / На бой отиват само "старците" (1973)
SD 360
Жанр: Военни
Година: 1973
Държава: СССР
Режисьор: Леонид Биков
В ролите: Леонид Биков, Алексей Смирнов, Сергей Подгорни, Сергей Иванов, Рустам Сагдулаев, Евгения Симонова, Олга Матешко, Владимир Талашко, Виктор Мирошниченко, Григорий Гладий, Юрий Саранцев, Дмитрий Миргородский, Леонид Марченко, Вано Янтбелидзе, Александър Немченко и др.
Времетраене: 91 мин.
Български дублаж: Не
Филмът е посветен на съветските летци от Великата отечествена война. Във Втора ''пееща'' ескадрила капитан Титаренко подбира своите новобранци по музикалните им умения и талант. Защото той така или иначе ще ги научи да се бият, но на музикален талант да ги учи не може. И защото "войната е нещо преходно, а музиката - вечна".

Неговите ''стари кучета'' са на около 20 години, а новобранците - свежото попълнение от училищата за пилоти, не се допускат до истинските сражения. На тях им предстои още много да научат и почувстват - и тръпката на боя, и радостта от първата победа над врага, и могъществото на приятелството, споено с кръв, и първата любов, и болката от загубата... Но ще дойде ден, когато и новобранците ще ''остареят''...

Онлайн филми Военни. В бой идут одни "старики" / На бой отиват само "старците" (1973)

Плейъри Помощ
default
30.5
17
-13.5