FilmiFen » Военни » American Sniper / Американски снайперист (2014) BG AUDIO

American Sniper / Американски снайперист (2014) BG AUDIO

Гледай онлайн - American Sniper / Американски снайперист (2014) BG AUDIO

American Sniper / Американски снайперист (2014) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Военни
Година: 2014
Държава: САЩ
Режисьор: Клинт Истууд
В ролите: Брадли Купър, Сам Джагър, Макс Чарлз, Брайън Халисей, Джейк Макдормън, Кайл Галнър, Люк Граймс, Сиена Милър, Ерик Клоус
Времетраене: 132 мин.
Български дублаж: Да
Морският пехотинец Крис Кайл (Брадли Купър) е изпратен в Ирак с една единствена мисия: да защити братята си по оръжие. Неговата извънредна прецизност спасява безброй животи на бойното поле и когато историите за смелите му подвизи започват да се разпространяват, той печели прозвището „Легендата."

Репутацията му преминава фронтовата линия и достига зад вражеската линия, а определената цена за главата му го прави основна цел на бунтовниците. В същото време той е изправен и пред различен вид битка на домашния фронт, където се стреми да бъде добър съпруг и баща, от другия край на света.

Въпреки риска за живота си и високата цена, която плаща за разделянето си от семейството, Крис служи четири мъчителни обхода в Ирак, олицетворявайки духа на американските специални част „не изоставяй никого." Но след завръщането си при съпругата си Тая (Сиена Милър) и децата си, Крис открива, че това е война, която не може лесно да загърби.
American Sniper / Американски снайперист (2014) BG AUDIO
.

Онлайн филми Военни. American Sniper / Американски снайперист (2014) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
38
32
-6
Филми от други категории
Онлайн филми - Us / Нас (2019)

Us / Нас (2019)

Ужаси
С участието на:
Рейтинг 0.6
HD 720
Рейтинг 0.4
SD 480