Филми

Реклама

Стани фен

» » The Road / Пътят (2009)
  
В следствие на странно апокалиптично събитие, от света са останали само развалини. Баща и син вървят на юг, за да избягат от студената зима, която не свършва. По пътя трябва да се пазят от банди главорези, а единственото оръжие, с което разпалагат е пистолет с два патрона.
Бащата сънува съпругата си, която се е самоубила, преди да започне историята. По пътя към по-добрия живот те откриват канибали и други бежанци.

В един момент те намират бомбено скривалище, пълно с храна и провизии. Но вместо да останат в него, те продължават, защото искат да стигнат брега. Тяхното пътуване е борба за оцеляване в един свят, неспособен да устои, издържи, изтърпи живота.
Те почти губят битката, когато крадец се опитва да вземе всичките им ценности. Бащата е на път да се предаде, но се старае да запази човешкото си лице, докато се опитва да си върне обратно провизиите. Момчето е единственото, заради което се държи.

Накрая те стигат брега, но разбират, че той не е по различен от мястото, което са напуснали. Бащата се поддава на болестта, която го мъчи отдавна и умира. Момчето остава само. Но не за дълго. Намира го мъж, който държи на човечността - той е постигнал повече, отишъл е по-напред, само защото е имало кой да му помогне. Сега момчето има семейство.

The Road / Пътят (2009)

Режисьор : Джон Хилкоут
В ролите : Виго Мортенсен, Чарлийз Терон, Робърт Дювал, Гай Пиърс, Гарет Дилахънт
Държава : САЩ
Година : 2009
Времетраене : 119 минути.

  Етикети: Road, Пътят, 2009
За да гледате трябва да сте логнати в социалната мрежа WWW.VK.COM. Може да се логнете в мрежата им и чрез Facebook. Кликнете на "ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН" и филмът ще се зареди на нова страница.
Режисьорът Кевин Греутър (“Убийствен пъзел 6”) представя нов напрегнат трилър в който главните роли се поверени на Сара Снук, Марк Уебър и Джоел Картър. В центъра на...
В миналото преди повече от 20 години извънземни същества осъществиха контакт със Земята. И това стана така, защото те се оказаха бежанци от техният свят. Създанията бяха...
Действието на филма се развива в бъдещ свят изпълнен с престъпления и големи неприятности за всеки, който не може да се грижи сам за себе си. В центъра на сюжета е...
Когато пътуващият търговец Грег Нюман (Джордън Белфи) взима такси от летището няма представа, че му предстои пътуването на живота му. Всичко е нормално, докато...Гласувайте за FilmiFen