FilmiFen » Екшън » The Book of Eli / Книгата на Илай (2010) BG AUDIO

The Book of Eli / Книгата на Илай (2010) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Book of Eli / Книгата на Илай (2010) BG AUDIO

The Book of Eli / Книгата на Илай (2010) BG AUDIO
SD 360
Жанр: Екшън
Година: 2010
Държава: САЩ
Режисьор: Алън Хюз, Албърт Хюз
В ролите: Дензъл Уошингтън, Гари Олдман, Рей Стивънсън, Мила Кунис, Дженифър Бийлс, Майкъл Гембън, Крис Броунинг, Том Уейтс
Времетраене: 118 минути
Български дублаж: Да
В не много далечно бъдеще, някъде около 30 години след последната война, един самотник се разхожда по пустеещи земи, които някога са се наричали Америка.

Безлюдни градове, разрушени магистрали, изсъхнала земя – всичко наоколо говори за тотална разруха.
Няма цивилизация, няма закони. По улиците върлуват банди, които са готови да убият човек, заради обувките му или чаша вода или просто ей така...за нищо.

Но тези бандити не са подготвени за този странен пътешественик. Войн, не по свой избор, а по необходимост, Илай (Дензъл Уошингтън) е човек, който иска само мир и нищо повече, но ако е предизвикан, той унищожава своя нападател, преди да се е усетил каква фатална грешка е направил.

Това, което пази толкова ревностно е не своя собствен живот, а надеждата му за бъдещето. Надежда, която таи в продължение на 30 години и която е решен да осъществи.
Воден от тази своя цел и напътстван от вярата си в нещо по-велико от самия него, Илай прави всичко възможно да оцелее – и да продължи напред.

Онлайн филми Екшън. The Book of Eli / Книгата на Илай (2010) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
10.5
9
-1.5
Филми от други категории