FilmiFen » Фантастика » Star Wars Episode I / Междузвездни Войни Епизод 1 (1999) BG AUDIO

Star Wars Episode I / Междузвездни Войни Епизод 1 (1999) BG AUDIO

Гледай онлайн - Star Wars Episode I / Междузвездни Войни Епизод 1 (1999) BG AUDIO

Star Wars Episode I / Междузвездни Войни Епизод 1 (1999) BG AUDIO
SD 480
Година: 1999
Държава: САЩ
Режисьор: Джордж Лукас
В ролите: Самюъл Джаксън, Натали Портман, Лиъм Нийсън, Перлина Аугуст, Юън Макгрегър, Джейк Лойд, Франк Оз, Кийра Найтл и др.
Времетраене: 136 минути
Български дублаж: Да
Върнете се в далечната галактика, където започва първата глава от митичната сага Star Wars. Действието на епизод I се развива тридесет години по-рано от първия филм ''Междузвездни войни'' и представя младия Анакин Скайуокър - момче, надарено със свръхестествени сили, което започва своето пътуване, без да знае, че ще се превърне в злия Дарт Вейдър. Оби-Уан Кеноби - мъдрият джедай от първия филм, е все още посветен млад ученик, а Палпатин - известен като злия император, е амбициозен сенатор в Галактическата република.

По онова време рицарите джедаи са пазители на мира в галактиката, а една млада кралица се бори, за да спаси народа си. В сенките се крие тайнствена зла сила и очаква подходящия момент за атака. С Епизод I във вашата лична колекция ще можете да се наслаждавате на филма винаги, когато пожелаете. Почувствайте адреналина от междузвездните битки и боевете с мечове. Открийте „Невидима заплаха” - завладяващото начало на невероятната сага Star Wars.
Star Wars Episode I / Междузвездни Войни Епизод 1 (1999) BG AUDIO

Онлайн филми Фантастика. Star Wars Episode I / Междузвездни Войни Епизод 1 (1999) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
34.5
41
6.5
Филми от други категории
Рейтинг -0.3
SD 360
Рейтинг 1.2
SD 480
Рейтинг 0.9
SD 480