FilmiFen » Филми драма » N1 / Номер едно (2011) BG AUDIO

N1 / Номер едно (2011) BG AUDIO

Гледай онлайн - N1 / Номер едно (2011) BG AUDIO

N1 / Номер едно (2011) BG AUDIO
SD 480
Година: 2011
Държава: България
Режисьор: Атанас Христосков
В ролите: Иво Аръков, Филип Аврамов, Ивайло Захариев, Николай Станоев, Ивайло Драгиев, Мартин Ружин, Димитър Тангълов, Константин Станчев
Времетраене: 75 Минути
Български дублаж: Да
Етикети: Номер, едно, 2011, BG AUDIO, N1
Война отвътре! Ученическо насилие, обезверени учители, цинични младежи - това не е репортаж от късните новини, а историята в дебютния филм на режисьора Атанас Христосков - "N1"

Сценаристът Явор Михайлов пренася върху лентата спомените от собственото си детство в крайните квартали на София, затова и всички герои имат реални прототипи, както и описаните случки. Стартирал с работно заглавие "Врагът отвътре", филмът излиза на екран с роденото по време на снимките заглавие - "Номер едно".

Две софийски училища, поместени в обща сграда, водят кървава вражда. Алекс и приятелите му възприемат битките с елитната гимназия като социален бунт, а Стефан, учителят по литература, се опитва да покаже на момчетата и друго възможно решение... Но дали те са готови да му се доверят?

Елитната 81-ва езикова гимназия се помещава в една сграда с кварталното 16-то училище – съжителство, съпроводено с редица конфликти. Нещата се влошават след като момче от елитната гимназия прерязва въжетата на двама ученици от 16-то училище, ремонтиращи фасадата на сградата. Инцидентът ескалира напрежението и предизвиква желание за мъст. Но под повърхността на хладното излагане на фактите стоят редица човешки съдби.

Учителят по литература Стефан се опитва да извади учениците от затворения кръг на перманентно насилие и нищета, но самият той има доста лични проблеми за решаване. Алекс е лидер на учениците от 16-то училище и когато не участва в сбивания, търси спасение от заобикалящата го действителност в рисуването на графити. Какво ще стане с всички воюващи?

Онлайн филми Филми драма. N1 / Номер едно (2011) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
6.5
4
-2.5
Филми от други категории
Рейтинг -0.3
Full HD 1080
Рейтинг 0.3
Full HD 1080
Рейтинг -0.5
SD 480