FilmiFen » Романтични » Tristan and Isolde / Тристан и Изолда (2006) BG AUDIO

Tristan and Isolde / Тристан и Изолда (2006) BG AUDIO

Гледай онлайн - Tristan and Isolde / Тристан и Изолда (2006) BG AUDIO

Tristan and Isolde / Тристан и Изолда (2006) BG AUDIO
SD 240
Година: 2006
Държава: Германия, Чехия, Великобритания, САЩ
Режисьор: Кевин Рейнолдс
В ролите: София Майлс - Изолда Руфъс Сюъл - Марк Дейвид О'Хара - крал Дончад Марк Стронг - Уитред Джеймс Франко - Тристан
Времетраене: 125 минути
Български дублаж: Да
След падането на Рим, военачалниците на Англия са подчинени на силите на ирландския крал Дончад. Един от тези лидери – лорд Марк, търси начин да обедини английските племена и да създаде една силна нация, която да управлява. Най-великият рицар в неговата свита е Тристан, когото Марк е отгледал след ирланско нападение, погубило родителите му и семейството на Марк.

Рамо до рамо с Тристан, Марк вярва че може да обедини своя народ и да освободи Англия от ирландското робство. Но Тристан крие ужасна тайна...Смъртоносно ранен и изоставен в битка, той е върнат към живот от Изолда, мистериозната ирландска хубавица, която го спасява и укрива от баща си, крал Дончад. Но страстната им любов е прекъсната, когато Тристан трябва да се върне в Англия, без да знае дали ще види Изолда отново.

В опитите си да разедини отново английските племена, крал Дончад предлага дъщеря си като награда на турнира между шампионите на Англия. Тристан спечелва ръката на принцесата за лорд Марк, чиято мечта за обединена Англия най-сетне може би ще се сбъдне.Тристан ужасен открива, че жената, която е спечелил за своя лорд, жената, за която лорд Марк ще се ожени, е неговата любима Изолда.

Освен това, Марк е почтен и благороден бъдещ крал, чиято вяра в Тристан го е направила рицаря, който е.Първоначално разделени от воюващите страни, а сега от лоялността към крал и държава, Тристан и Изолда трябва да подтиснат своите чувства в името на мира и бъдещето на Англия. Но колкото повече отричат любовта си, толкова по-силно тя изгаря сърцата им.

Независимо от усилията си да останат разделени, Тристан и Изолда са привлечени неумолимо един към друг, рискувайки всичко за един последен миг в прегръдките на любимия човек.

Онлайн филми Романтични. Tristan and Isolde / Тристан и Изолда (2006) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
9
7
-2