FilmiFen » Екшън » Skyfall / 007 координати: Скайфол (2012) BG AUDIO

Skyfall / 007 координати: Скайфол (2012) BG AUDIO

Гледай онлайн - Skyfall / 007 координати: Скайфол (2012) BG AUDIO

Skyfall / 007 координати: Скайфол (2012) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2012
Държава: САЩ, Великобритания
Режисьор: Сам Мендес
В ролите: Даниъл Крейг, Хавиер Бардем, Джуди Денч, Ралф Файнс, Наоми Харис, Беренис Марло, Албърт Фини, Бен Уишоу, Рори Киниър, Ола Рапас, Хелън Макрори, Никълас Уудсън и др.
Времетраене: 143 минути
Български дублаж: Да
Със създаването на 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ, най-дългата филмова поредица в историята на киното, отбелязва своя 50-годишен юбилей. За първи път тайният агент Джеймс Бонд е изпратен на мисия от МИ6 през 1962 г. във филма „Доктор Но”. Световният успех на филмите за изискания британски шпионин бързо го превръща в един от символите на съвременна Великобритания.

Преди броени дни, на откриването на Олимпийските игри в Лондон, Елизабет II лично демонстрира, че агент Бонд е легенда за няколко поколения кино зрители. За церемонията по откриването на най-големия спортен форум в света на стадион Уембли, Кралицата беше ескортирана от Даниъл Крейг, в ролята на прочутия британец.

След „Казино Роял”, Даниъл Крейг отново приема ролята на Джеймс Бонд в 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ. Неговата лоялност към Ем (Джуди Денч) е подложена на изпитание когато я застигат тайни от миналото й. Британската разузнавателна служба МИ6 е атакувана и той трябва да проследи и елиминира заплахата, независимо какво може да му коства това в личен план.

Режисьор на новата лента е Сам Мендес, а освен Даниъл Крейг и Хавиер Бардем в 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ се включват също Беренис Марло, в ролята на момичето на Бонд - Северин, Наоми Харис, Ралф Файнс и Албърт Фини.

Онлайн филми Екшън. Skyfall / 007 координати: Скайфол (2012) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
18
19
1
Филми от други категории