FilmiFen » Филми драма » The Barber of Siberia / Сибирският бръснар (1998)

The Barber of Siberia / Сибирският бръснар (1998)

Гледай онлайн - The Barber of Siberia / Сибирският бръснар (1998)

The Barber of Siberia / Сибирският бръснар (1998)
SD 360
Година: 1998
Държава: Русия, Франция, Италия, Чехия
Режисьор: Никита Михалков
В ролите: Джулия Ормънд, Олег Меншиков, Алексей Петренко, Ричард Харис, Марина Неелова и др.
Времетраене: 180 минути
Български дублаж: Не
1905 г. Джейн Калахан (Джулия Ормънд) – красива американка, пише до сина си: кадет в престижна военна академия.

1885 г. Спомените й връщат времето с двадесет години, когато тя пристига в Русия като помощничка на Дъглас Маккракън (Ричард Харис) – вманиачен инженер, който се нуждае от подкрепата на Великия Княз, за да подпомогне изобретението му – мощна машина за обработване на горите в Сибир.

По време на своите пътешествия тя среща двама мъже, които променят живота й завинаги – красивия млад кадет Андрей Толстой (Олег Меншиков) и могъщия генерал Радлов (Алексей Петренко), който е омагьосан от красотата й и поисква ръката й. Тя знае, че може да го използва, за да получи достъп до Великия Княз. Толстой и Радлов си съперничат за любовта на Джейн, от която са обсебени. Тя доверява съкровена тайна на Толстой, обещава му да се омъжи за него и заедно прекарват страстна нощ.

Но по-късно той чува как Джейн отрича интереса си към него пред генерала. Обезумял, Толстой напада Генерала, който го арестува и изпраща на заточение в Сибир. Джейн така и не губи надежда да открие Толстой. Години по-късно, макар и омъжена за Маккракън, тя се връща в Русия, за да намери истинската си любов. Отива в неговия дом–бръснарница, където осъзнава, че тайната й ще я свързва завинаги с тази огромна, загадъчна страна.

Онлайн филми Филми драма. The Barber of Siberia / Сибирският бръснар (1998)

Плейъри Помощ
default
11
9
-2
Филми от други категории
Рейтинг -0.4
SD 480
Рейтинг 0.3
HD 720