FilmiFen » Фантастика » The Host / Скитница (2013) BG AUDIO

The Host / Скитница (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Host / Скитница (2013) BG AUDIO

The Host / Скитница (2013) BG AUDIO
SD 360
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Андрю Никъл
В ролите: Франсис Фишер, Чандлър Катенбъри, Макс Айрънс, Уилям Хърт, Даян Крюгер, Сирша Ронан, Джейк Абел, Бойд Холбрук, Стивън Райдър, Маркъс Лайл Браун, Букийм Уудбайн ## IMDB : Линк към IMDB
Времетраене: 125 минути
Български дублаж: Да
Етикети: Host, Скитница, 2013, BG AUDIO
„Скитница“ е история за любов и саможертва в нов, футуристичен свят, в който на карта е заложена съдбата на човечеството. Планетата Земя е превзета от миролюбиви извънземни, известни като “душите“. Повечето индивиди от човешката раса са станали приемници на „душите“ – овладяни са умовете им, но телата им са оставени непокътнати.

Мелани е член на малка група човеци, които оказват съпротива на нашествениците, но е заловена от Търсачката - миротворец, подготвен да защитава новата раса от последните останали човеци. Въпреки отчаяната борба на Мелани, в тялото й е хирургично имплантирана “душа“ на име Скитница. Скитница е предупредена за предизвикателствата на живота в тялото на човек. Тя знае за завладяващите чувства, за страстите и твърде ярките спомени, но има една трудност, която не е очаквала: предишната обитателка на тялото не иска да се откаже да притежава ума си.

Търсачката подтиква Скитница да извлича информация от паметта на Мелани, за да научи местонахождението на човецитеренегати. Сред тях са любимият на Мелани Джаред, 11-годишният й брат Джейми, чичо й Джеб , както и Иън , мъжът, когото Скитницата е предопределена да обича. Със силната си воля Мелани успява да убеди съпротивляващата се Скитница да бъде неин съюзник в опасно издирване, целта на което е да спасят семейството и мъжете, които двете обикват.

Онлайн филми Фантастика. The Host / Скитница (2013) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
20
19
-1
Филми от други категории