FilmiFen » Азиатски » Man of Tai Chi (2013)

Man of Tai Chi (2013)

Гледай онлайн - Man of Tai Chi (2013)

Man of Tai Chi (2013)
SD 480
Година: 2013
Държава: САЩ, Китай, Хонг Конг
Режисьор: Киану Рийвс
В ролите: Киану Рийвс, Стивън Даз, Ико Уайс, Карен Мок, Тайгър Ху Чен, Джереми Меринас, Брахим Ачабаке, Майкъл Чан, Оушън Хоу и др.
Времетраене: 105 минути
Български дублаж: Не
Звездата от “Матрицата” Кеану Рийвс дебютира като режисьор с този напрегнат екшън по чието създаване са работили едни от най-добрите китайски каскадьори и майстори на бойни изкуства. Актьорът Тайгър Чен изпълнява главната роля на начинаещ боец, който попада в смъртоносен турнир с участници от няколко различни държави. Турнир в който няма правила, няма съдии и няма милост.

Бойните умения на младия мъж му позволяват да се възползва от голям брой изгодни възможности, но едновременно с това той се изправя пред още по-опасни противници и е принуден да пожертва много повече отколкото е очаквал. Доколко далеч ще стигне той и ще успее ли да се справи с големия брой опасни противници, които се интересуват единствено от смърт и пари?.

Кеану Рийвс изпълнява главната отрицателна роля във филма, а освен него на екран се появява и китайската звезда Керън Мок (“Кристалният войн”). Хореограф на бойните сцени в “Тай-Чи майстор” е ветерана-каскадьор Йен Ву-Пинг, който вече е работил с Рийвс върху трите части на “Матрицата”.

Онлайн филми Азиатски. Man of Tai Chi (2013)

Плейъри Помощ
default
5
3
-2
Филми от други категории